2014.10.21.
14:42

Írta: mamabig

Álompasit nevelek

Donát Armand 14 hónaposan kérésre már kiviszi maga után a pisis pelenkát a peluskukába. Továbbá ruhateregetésnél akkurátusan adogatja anyjának a ruhadarabokat. Nagyjából háromszor olyan gyorsan, mint amilyen tempóban ki tudom őket teregetni, na dehát egy anya se lehet tökéletes ugye. 

Főzés közben - mármint az én főzésem közben... mármint nem ő főz engem, hanem én főzök, de nem őt -  kínos alapossággal veszi szemügyre az összes elérhető eszköz (merőkanál, habverő, fakanalak, krumplinyomó) tisztaságát, majd ha átmentek a teszten, akkor az ütésszilárdságukat is próbának veti alá a járólapok hathatós és hangzatos segítségével. Ezt követően már csak az ízpróbán kell átmenni a kérdéses konyhai eszközöknek. Ha ez is megvan, tényleg zöld utat kapok a használatukra - miután összeszedtem őket a kutya fekhelyéről, vagy a cipőszekrényből. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apromaki.blog.hu/api/trackback/id/tr216813879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása