2014.11.10.
17:10

Írta: mamabig

Halandzsa, mániák, ilyesmi

Már lefutott halandzsa: fákáó, fákáó, f'káó!! 

Aktuális halandzsák: digidigidigidigi, dugudugudugu, 

Szavak, amiket naponta négyszázszor biztosan hallok: cica (jelek szerint bármilyen tárgyon fel tudja fedeznia macska formát, a hangszórótól a csíkos füzetig bármin), PomPom (amint csak a számítógép felé pillantok, már követeli, hogy tegyem be a 100 folk celsius Pom-Pomját).

Napirend 15 hónaposan: 7 és 8 között ébresztő (általában teljesen átaludt éjszaka után). 8kor tápszer. 10ig szüttyögés, olvasás, játék. 10kor gyümölcsevés, ha nincs étel, főzök. 10.30-tól 10.45ig játszótér. 12.00 ebéd. 12.15-30 között elalvás. Alvás mostanában 1 és negyed órától 2 óráig terjedhet, a 2 óra nagyon ritka. Délután változatos program, vagy jön hugi, vagy mi megyünk vásárolni, játszóterezni, Szaszáékat látogatni. 17.00 uzsonna. Utána már sötét van, itthon lazulás, apavárás. 19.00 vacsora. 19.45: fürdés. Legkésőbb 20.30-kor alvás tápszer után. 

Megkapta a 15 hós oltást, apa és hugi vitte, én épp ágynak estem. Hős volt most is, kb fél perc sírás után már hangosan demonstrálta, hogy milyen állatokat ismer fel a fali képekről. 

Szombat este először mozdultunk ki társasággal én is és Dzsipóm is, tesómék vigyázták Matyókám álmát. Minden rendben ment, egyszer felsírt, Giba megnyugtatta egy perc alatt, és már aludt is tovább. Ez az akadály is zökkenő nélkül pipálva! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apromaki.blog.hu/api/trackback/id/tr566884453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása